Aromatinis Difuzorius / Projektorius (rožinis) 630ml

Aromatinis Difuzorius / Projektorius (rožinis) 630ml

59,00 EUR
Su mokesčiais

Tobula Dovana Kalėdoms

Stilingas eterinių aliejų difuzorius + LED žvaigždžių projektorius (rožinės spalvos).

Unikalus naujos kartos VONIVI gamintojo aukštos kokybės pakraunamas ultragarsinis kvapų difuzorius drėkintuvas su LED projektoriumi ir naktine lempa su ekologiniais sertifikatais (be BPE) – stiprybei , laimei, nuostabiai atmosferai ir gražiam gyvenimui. Kvapų ir malonių spalvų žaismas sukuria magišką aplinką, kuri leidžia kūnui ir protui atsitraukti nuo kasdienių rūpesčių, atsipalaiduoti, pajausti vidinę ramybę – pasimėgaukite akimirka čia ir dabar.

Efektyviai skleidžia eterinius aliejus ir apšviečia kambarį magiškai atrodančiomis spalvomis.

Kiekis
Paskutinė prekė

 

Saugus apsipirkimas

 

Prekių pristatymas 1-4d.d

 

Prekių grąžinimas

Puikiai dera prie interjero. Įjungus LED projektorių ir nuėmus gaubtą galėsite mėgautis magišku apšvietimu visame kambaryje, o gaubtą uždėjus galėsite džiaugtis unikaliu žvaigždėtu difuzoriaus apšvietimu. Taip pat apatinė difuzoriaus dalis turi papildomą LED apšvietimą, tad gali būti naudojamas kaip naktinė lempa.

Du šviesų rėžimai – magiškas dangaus kūnų atvaizdavimas Jūsų namuose, arba jaukus Kalėdinių vitražų paveikslas sukuriantis tikrą Kalėdų atmosferą Jūsų namuose!

6 skirtingos malonių LED šviesų variacijos!

VEIKIMO PRINCIPAS:

Naujos ultragarso technologijos VONIVI kvpų difuzoriai veikia itin tyliai – puikiai tinka naudoti miegamajame, jogos užsiėmimuose ar darbe. Drėkintuvas automatiškai išsijungia pasibaigus vandeniui. VONIVI ultragarsu paverčia vandenį garais ir kartu su aromatinio eterinio aliejaus dalelėmis tolygiai paskleidžia aplinkoje.

Ultragarsinis Difuzorius yra 630 ml talpos, yra pakraunamas, pilnu įkrovimu veikia iki 2,5 valandos, taip pat turi itin gražų, magišką apšvietimą, gali būti naudojamas kaip naktinė lempa, yra lengvos ir tvirtos konstrukcijos, sukuria paslaptingą atmosferą puikiai tinkančią vaikų miegui, atpalaiduoja, džiugina kūną ir sielą. Projektoriaus aukštis 20cm, skersmuo 11cm.

Charakteristikos

Prekės ženklas
Vonivi
Kodas
10265
Yra sandėlyje
1 Vienetas
Kilmės šalis
KLR
Sudėtis
PP, ABS, PC
Atspalvis
Rožinis

Susijusios prekės

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: