Namų kvapai

Namų kvapai

Aktyvūs filtrai

Namų kvapai

 

Namai – ypatinga vieta kiekvienam iš mūsų. Būtent juose praleidžiame didžiąją dalį savo laiko bei atliekame pačias įvairiausias veiklas: nuo darbo iki kūrybos, nuo bendravimo iki poilsio. Taigi, visai tai reiškia, kad namai turi būti ta erdvė, kurioje jausimės saugiai, maloniai, patogiai. Ir visa tai užtikrinti galime įvairiomis priemonėmis, o namų kvapai yra viena iš jų Didelį namų kvapų pasirinkimą rasite mūsų internetinėje parduotuvėje. 

Žvakės – ne tik aromatą, bet ir ypatingą jaukumą užtikrinantis namų akcentas

Nieko keista, kodėl žvakės yra vienas populiariausių pasirinkimų – jos ne tik puošia bei kvėpina namus, bet ir spinduliuoja šviesą ir šilumą, o tai suteikia namų erdvei ypatingo jaukumo. Tad pats mus rasite didelį žvakių pasirinkimą. Vertinantiems natūralumą, puikiai tiks palmių vaško žvakė, sojų vaško žvakė ar natūralaus sojų vaško žvakės. Įvairios žvakių formos, spalvos bei dydžiai garantuoja, kad kiekvienas suras sau tinkamiausią arba galės iš skirtingų 4 – 12 žvakių sukurti unikalią kompoziciją, kuri suteiks jaukumo bei puošnumo svetainei, valgomajam, miegamajam, vonios kambariui ar bet kuriai kitai namų patalpai. Mėgstantiems vintažinį stilių, verta atkreipti dėmesį į sendinto dizaino parfumuotas cilindrines žvakes, o norintiems išskirtinės elegancijos, solidumo ir grožio, idealiai tiks Sweet Nothing žvakės arba žvakės prabangiame stikliniame inde. Atsakingai įvertinkite ir žvakės aromatą. Mūsų internetinėje parduotuvėje rasite plačią žvakių aromatų įvairovę: nuo žaismingų apelsinų iki lelijos žiedų natų; nuo paslaptimi dvelkiančių jazminų aromato iki subtilaus pačiulių kvapo. Taip pat jūsų laukia ir stilingi bei dekoratyvūs padėkliukai žvakėms. 

Natūralūs eteriniai aliejai išvalys orą jūsų namuose bei pagerins savijautą

Populiarūs yra ir natūralūs eteriniai aliejai, kadangi jais naudotis labai paprasta, jie efektyviai pakvėpina namus, o svarbiausia – atneša didžiulę naudą juose gyvenantiems. Mūsų internetinėje parduotuvėje rasite iš kruopščiai atrinktų žaliavų pagamintų, ypač įvairių eterinių aliejų: bergamočių, pačiulių, raudonųjų apelsinų, citrinų, eukaliptų ir t.t. Rinkdamiesi atsakingai įvertinkite ir jų poveikį, kadangi skirtingų rūšių eteriniai aliejai pasižymi vis kitokiomis savybėmis: valo orą, stiprina imunitetą, gerina nuotaiką, didina tonusą ir t.t. Taip pat pas mus rasite ir kitų gaminių, kurių reikia, kad eterinius aliejus naudoti būtų patogu ar, kad sukurtumėte namuose sveikatai palankų mikroklimatą (tai – eterinių aliejų difuzorius, garintuvas, drėgmės surinkėjas). 

Namų kvapai su lazdelėmis – ne tik kvapnu, bet ir labai puošnu

Pas mus taip pat galite įsigyti ir namų kvapų su lazdelėmis. Tai – ne tik kvapnus, bet ir labai dekoratyvus pasirinkimas, suteiksiantis namams papildomo žavesio. Įvairių formų bei dizaino buteliukai kuria prabangos įspūdį, o iš aukštos kokybės žaliavų pagamintos grakščios lazdelės suteiks elegancijos. Rasite įvairių gamintojų (Aromatic 89LacrosseAs ScentsMy Senso ir t.t.) namų kvapų.

Automobilio salone – taip pat kerintys kvapai

Automobilis – dar viena vieta, kurioje taip pat praleidžiame labai daug laiko, todėl automobilio kvapai ar automobilių oro gaivikliai – irgi būtini Pas mus tinkamiausią kvapą automobilio salonui suras net pats išrankiausias pirkėjas, kadangi asortimentą sudaro visame pasaulyje garsių gamintojų gaivikliai bei kvapai. Taip pat įsigysite ir stilingų eterinių aliejų difuzorių automobiliui. 

Namų kvapus verta pirkti internetu

Loftas – geriausias jūsų pasirinkimas, jei domina namų kvapų pirkimas internetu. Pas rasite patikimų bei žinomų gamintojų gaminių (Aromatic89As Scents ir t.t.) ir įvairaus pobūdžio prekių, home deco sprendimų (žvakių, natūralių eterinių aliejų ir t.t.), kurios jūsų namams (ir automobiliui), suteiks papildomo žavesio, aromato bei pagerins jūsų savijautą.