Vaikams

Vaikams

Aktyvūs filtrai

Vaikams

 

Kiekvienam vaikui yra svarbu turėti savo erdvę. Erdvę, kurioj būtų galima patogiai mokytis, žaisti, ilsėtis. Stilingą ir ergonomišką erdvę savo atžaloms, sukursite greitai bei patogiai, įsigiję aukštos kokybės baldų bei interjero detalių iš mūsų interjero parduotuvės.

Aukštos kokybės baldai – saugiam ir patogiam mokymuisi bei poilsiui

Pas mus rasite aukštos kokybės baldų, kurie garantuos saugų bei patogų jūsų vaikų mokymosi procesą bei poilsį. Įvairių formų vaikiški staliukai puikiai pasitarnaus, kai jūsų atžala norės atlikti namų darbus, skaityti, piešti, daryti rankdarbius. Sėdėti bus tikrai labai patogu ir malonu, nes mūsų internetinėje parduotuvėje – ergonomiškos, ypač žaismingo dizaino (turinčios žvaigždutės formos atramėles) vaikiškos kėdutės. Vaiko kambario interjeras bus dar žaismingesnis, jeigu jame atsidurs rankų darbo vaikiška nerta kėdute. Beje, toks pirkinys puikiai pagyvins ir jūsų šeimos fotosesijas ar žaidimų kambarį. Norite išlaikyti kambaryje stilistinį vientisumą? Rinkitės komplektą, kurį sudaro staliukas su kėdute. Nuotaikingas vaikiškas kosmetinis staliukas gali būti statomas šalia lovos, o jose esančiuose daiktų saugojimui skirtuose skyreliuose, pakaks vietos ir higienos reikmenims, ir prieš miegą skaitomoms knygutėms. Dar daugiau smulkų daiktų, kanceliarijos ar edukacinių priemonių sutalpins vaikiška komoda su stalčiukais. Visi vaikiški baldai, kurie yra parduodami mūsų internetinėje parduotuvėje, yra pagaminti iš kokybiškų, kruopščiai atrinktų žaliavų – akrilo, natūralaus medžio, medvilnės, todėl yra visiškai saugūs jūsų mažiesiems. Kad rūbeliai tvarkingai kabėtų savo vietose, pravers ir labai žaismingai, debesėlio formos vaikiška medinė rūbų kabykla. 

Vaikų kambario interjero dekoracijos ir detalės – jaukumui ir maksimaliam komfortui

Komforto bus dar daugiau, o kambarys atrodys dar jaukiau bei žaismingiau, jeigu nepamiršite ir itin dekoratyvių vaikiško interjero dekoracijų bei detalių. Tiesiog būtinu pirkiniu taps vaikiška naktinė lempa – ji labai svarbi dėl savo praktinės funkcijos (prabudus naktį, nereikės pagrindinio apšvietimo, be to, esant poreikiui, galima palikti įjungtą ir visai nakčiai). Jaukūs, minkštas ir švelnus medvilninis kilimas suteiks papildomo šilumos jūsų mažųjų kojytėms (be to, pas mus galima įsigyti netgi edukacinių kilimų – žaidimų). 

Kad užtikrintumėte savo mažųjų sveikatai palankų kambario mikroklimatą, verta rinktis vaikišką garintuvą difuzorių, kuris naudingas ne tik dėl savo praktinės reikšmės, bet ir atrodo ypač žaismingai. 

Nuotaikingas vaikiškas nuotraukų rėmelis ne tik primins gražiausias akimirkas, be ir pagyvins kambarį, o vaikiški paveikslai – suteiks dar daugiau dekoratyvumo. Smulkiems daiktams, žaislams ar edukacinėms priemonėms laikyti bei tvarkai kambaryje užtikrinti, pravers spalvingi žaislų krepšiai ir daiktadėžės.

Tačiau ir tai – dar ne viskas mūsų internetinėje parduotuvėje laukia ir vaikiški indai, vaikiški puodeliai, lėkštutės, indeliai bei padėkliukai, kad pusryčiai, pietūs bei vakarienė būtų dar gardesni. 

Pilnam vaiko kambariui išbaigimui – žaislai bei edukacinės priemonės

Be jau išvardintų elementų, jūsų bei jūsų mažųjų laukia ir rankų darbo žaislai, edukaciniai žaislai bei įvairios edukacinės priemonės (piešimo rinkinys, origami, lipdukai, medinės virtuvėlės ir t.t. Turėdami šiuos žaislus be edukacines priemones, jūsų mažieji ne tik įdomiai leis laiką, bet ir įgys labai daug naudingų įgūdžių.

Kodėl baldus, dekoracijas ir žaislus vaikų kambariui verta pirkti internetu?

Loftas – geriausias jūsų pasirinkimas, jei domina aukštos kokybės baldai, dekoracijos ir žaislai vaikų kambariui. Pas mus rasite viską, ko reikia, kad jūsų mažylis savo kambaryje galėtų patogiai ilsėtis, mokytis ir žaisti.