Aromatinis Difuzorius Nebulaizeris automobiliui

Aromatinis Nebulaizeris automobiliui

69,00 EUR
Su mokesčiais

Profesionalus, pakraunamas, nešiojamas, automobilinis eterinių aliejų nebulaizeris nenaudojantis vandens.

Itin aukštos klasės eterinių aliejų skleidimo įrenginys automobiliui bei namams.

Garina grynus eterinius aliejus, nedrėkina patalpos.

Atitinka aukščiausius standartus.

Kiekis
Turime sandėlyje

 

Saugus apsipirkimas

 

Prekių pristatymas 1-4d.d

 

Prekių grąžinimas

VONIVI gamintojo aukštos kokybės pakraunamas, nešiojamas, automobilinis eterinių aliejų difuzorius / nebulaizeris nenaudojantis vandens su ekologiniais sertifikatais (be BPE) – stiprybei , laimei, nuostabiai atmosferai ir gražiam gyvenimui.

Prietaisas efektyviai skleidžia eterinius aliejus nenaudodamas vandens, tiesiog uždėkite purkštuką ant 5ml, 10ml, 15ml ar 20ml eterinio aliejaus buteliuko ir įstatykitę purkštuką į jam skirtą vietą, kuri yra sandari! Taip eliminuojama skysčių išsipylimo galimybė, tad prietaisas yra itin patogus naudoti automobilyje – niekada nereikės sukti galvos, kad susiteps automobilio salonas, taip pat nereikia pergyventi, kad vaikai bežaisdami namuose prietaisą nuvers ir vanduo su eteriniais aliejais išteps jūsų išpuoselėtus namus!

Prietaisas yra pakraunamas, vienu pilnu įkrovimu gali veikti net iki 100 valandų, nes nenaudoja vandens, tad nėra poreikio veikti pastoviai garinant vandenį – užtenka periodiškai išpurkšti eterinį aliejų pagal ploto dydį.

Trys veikimo rėžimai – mažoms, vidutinėms, bei didelėms patalpoms, bei integruotas laikmatis ir naktinė lempa!

Itin stipri aliuminio konstrukcija, bei nedidelis svoris suteikia galimybę prietaisą visada turėti su savimi, nesibaiminant, kad jam kažkas atsitiks!

Nebulaizerio skersmuo 7cm, aukštis 11.9cm. Svoris 350g. Komplektacijoje USB laidas ir užtraukiamas maišelis įrenginio saugiam gabenimui. 

Charakteristikos

Prekės ženklas
Vonivi
Kodas
10271
Yra sandėlyje
3 Prekės
Kilmės šalis
KLR
Sudėtis
Metalas, stiklas
Atspalvis
Juodas

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: