Ozonatorius LOVE LIFE L18

Ozonatorius LOVE LIFE L18

45,00 EUR
Su mokesčiais

Kas yra ozonas?

Ozonas sudarytas iš deguonies molekulių. Mums labiausiai pažįstamas deguonies tipas, kuriuo kvėpuojame kiekvieną dieną, iš tikrųjų yra dioksidas arba „O2“, sudarytas iš dviejų deguonies molekulių.  Ozonas yra tiesiog trys deguonies molekulės arba „O3“. 

Kaip ozonas valo mus supantį orą?

Trečioji deguonies molekulė šiame junginyje yra nestabili, todėl ji lengvai prisijungia prie ore esančių teršalų tokių kaip dūmai, įvairūs kvapai, virusai, bakterijos, grybeliai, mikrobai, pelėsių sporos, ir kiti teršalai. Prisijungus prie teršalų, ozonas sunaikina ląstelės sienelę.  Ši galimybė prisijungti prie teršalų  suteikia ozonui jo gebėjimą greitai ir efektyviai išvalyti ir dezodoruoti patalpas, pašalinant teršalus, o šio proceso metu ozonas vėl virsta deguonimi.

Kiekis
Paskutinė prekė

 

Saugus apsipirkimas

 

Prekių pristatymas 1-4d.d

 

Prekių grąžinimas

Kaip veikia ozonatorius?

Ozonatorius iš aplinkos pasiima O2, paveikią jį stipriu elektros krūviu, kuris leidžia deguonies molekulėms suformuoti O3 - ozoną. Ar žinojote, kad dėl būtent dėl elektros iškrovų(žaibų) po stiprios audros pažemėje esančio ozono kiekis padidėja, ir būtent todėl jaučiame tą specifinį "gaivos" kvapą?

Svarbu!

Didelė ozono koncentracija gali būti kenksminga, todėl pasirūpinome, kad prietaisas veiktų trimis rėžimais, kurie sugeneruos ozono tiek, kad jis atliktų norimą funkciją, tačiau nepasiektų per aukštų koncentracijų, kurios gali būti kenksmingos.

Paspaudus įjungimo mygtuką vieną kartą užsidegs balta LED lemputė ir prietaisas veiks 30 minučių, o po to automatiškai išsijungs. Šis rėžimas rekomenduojamas norint dezinfektuoti nedidelę patalpą ir iš jos panaikinti kenksmingas medžiagas ir/ar kvapus.

Paspaudus antrą kartą užsidegs mėlyna LED lemputė ir prietaisas prietaisas veiks 60 minučių, o po to automatiškai išsijungs. Šis rėžimas rekomenduojamas norint dezinfektuoti didesnę patalpą ir iš jos panaikinti kenksmingas medžiagas ir/ar kvapus.

Paspaudus ir kelias sekundes palaikius įjungimo mygtuką prieš atleidžiant užsidegs žalia LED lemputė ir prietaisas veiks pastoviu rėžimu veikdamas po 3 minutes 60 minučių intervalais. T.y. prietaisas generuos ozoną 3 minutes, tada darys 60minučių pertrauką prieš vėl įsijungdamas. Šį rėžimą rekomenduojame naudoti šaldytuve ar kitose patalpose kuriose pastoviai reikalingas dezinfekavimas ir/ar kvapų pašalinimas, pavyzdžiui pilname skirtingų gendančių produktų šaldytuve.

Naudojimas: augintinio namelyje, vonioje, batų dėžėje, šaldytuve, automobilyje, spintoje ir t.t.

Įtampa: 5V 1.0A

Baterijos talpa: 800mAh

Krovimo laikas: apie 2.5 val.

Veikimo laikas parkovus: apie 24h

Veikimo temperatūra: 5-50C

Spalva: balta

Matmenys: 9.1x4x3.3cm

Komplekte:

1x ozono generatorius - ozonatorius

1x pakrovimo laidas

1x intrukcija anglų kalba

Tikimės, kad VONIVI produktai Jus džiugins, atneš laimę.

Charakteristikos

Prekės ženklas
Vonivi
Kodas
L18
Yra sandėlyje
1 Vienetas
Kilmės šalis
KLR
Sudėtis
PP, ABS, PC
Atspalvis
Baltas

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: